Blusar & Skjortor Rosemunde Blus Svart Stores IB3mqL3AnL
  • Blusar & Skjortor Rosemunde Blus Svart Stores IB3mqL3AnL
  • Blusar & Skjortor Rosemunde Blus Svart Stores IB3mqL3AnL
  • Blusar & Skjortor Rosemunde Blus Svart Stores IB3mqL3AnL

Blusar & Skjortor Rosemunde Blus Svart Stores IB3mqL3AnL

823.41s.kr  348.69s.kr
Spara: 58% mindre

Vänligen välj:Lägg i korgen:


  • Artikelnr: IB3mqL3AnL
  • 793 antal i lager

Beskrivning

Materiale:
89% Polyamid, 11% Elasthan
Farve:
Black


Du köper från LisenTvättanvisningar

Silke: Som tumregel rekommenderar vi alltid att behandla silke med försiktighet. Tvätta plaggen för hand eller i max 30 grader med tvättmedel anpassat för materialet. Följ de tvättråd som finns beskrivna på tvättlappen efter du mottagit din vara.

Bomull: Vi rekommenderar att tvätta starkt färgade plagg separat de första gångerna. Tvätta helst plaggen i 30-40 grader för att behålla färgen. Följ alltid de korrekt angivna tvättråden på tvättlappen.

Ull: Vi rekommenderar att alltid tvätta ull i låga temperaturer, helst för hand med handtvättmedel som är anpassat för ullmaterial. Det korrekta tvättråden finns att hitta på tvättlappen.

Denim: Tvättas som regel i 40 grader. Vid tvätt och strykning bör du alltid vända jeansen ut och in. Detta behåller färgen och man slipper ljusa tvättränder. Korrekt tvättråd finns att hitta på tvättlappen.

Viscose: I vått tillstånd kan viscosen krympa lite grand. Genom att stryka plagget när det är lätt fuktigt får plagget tillbaka sin ursprungliga form. Vi rekommenderar att man tvättar färgad viscose i 40 grader. Korrekt tvättråd finns att hitta på det tillhörende tvättrådet.

Polyester: Polyester är ett enkelt material att vårda och risikerar inte att krympa vid tvätt. Polyester kan tvättas i 40 grader. Korrekt tvättanvisningar för produkten finns att hitta på tvättlappen.Copyright © 2018 www.kimlundin.se.